fardaroshan.ir@gmail.com

034-34118838


یادگیری زبان انگلیسی را از چند سالگی شروع کنیم؟

1402/10/19 0 نظر بازدید : 248

یادگیری زبان انگلیسی را از چند سالگی شروع کنیم؟

آیا میخواهید کودک دو زبانه داشته باشید؟

پس قبل از 5 سالگی کلاس زبان را برایشان شروع کنید.

دو زبانه بودن در کودکی چه مزیت‌هایی دارد؟

تشویق کردن فرزندتان به یادگیری زبان فواید زیادی دارد. اگر بخواهیم خلاصه‌ای از مزایای دوزبانه بودن را با شما درمیان بگذاریم می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

مهارت‌های ارتباطی بهتر- گفته می‌شود که کودکان دوزبانه مهارت‌های ارتباطی را بهتر توسعه می‌دهند. گفته می‌شود که کودکان دو زبانه از جملات کمتر و ساده‌تری استفاده می‌کنند.

مهارت‌ بیشتر در بهتر تفکر انتقادی– طبق مطالعه‌ای که در هاروارد انجام شده است، مهارت‌های تفکر انتقادی برای کودکانی که زبان یاد می‌گیرند، تقویت می‌شود.

تفکر خلاق بهتر – نه تنها کودکان می‌توانند انتقادی فکر کنند، بلکه مطالعات نشان می‌دهد که آنها می‌توانند خلاقانه‌تر نیز فکر کنند.

فرصت‌های شغلی بهتر – ممکن است به طور جدی به این فکر نکنید که فرزند 3 ساله‌تان روزی بزرگ می‌شود و نیاز به مهارت‌هایی دارد تا او را برای آینده‌ای پر از فرصت‌ آماده شود. دانستن زبان دوم درهای زیادی را به روی فرزندان شما باز می‌کند وقتی بزرگتر شوند و مطمئناً از شما برای این موضوع تشکر خواهند کرد.

یادگیری زبان انگلیسی

یادگیری زبان انگلیسی برای کودکان

چگونه کودکان زبان یاد می‌گیرند؟

 کودکان معمولاً با توانایی تولید حدود 40 صدا و ایجاد ارتباط بین صداها و اشیا، اعمال یا ایده‌ها به دنیا می‌آیند. اینها ابزارهایی هستند که به کودک امکان یادگیری زبان را می‌دهند. فراگیری زبان باعث می‌شود که مغز کودکان ما بیش از هر مهارت شناختی دیگری در شش سال اول زندگی رشد و تغییر کند.

همچنین این یک تصور غلط رایج است که یادگیری زبان یک فعالیت منفعل برای کودکان است. درست نیست، یادگیری زبان یک فرآیند بسیار فعال است. کودکان با گوش دادن فعالانه به شما و هر کس دیگری که با آنها صحبت می‌کند، زبان یاد می‌گیرند.

بچه‌ها سعی می‌کنند لحن، ریتم، عبارات غیرکلامی و حتی صدای شما را از سنین بسیار پایین تقلید کنند. وقتی می‌شنوید که کودک نوپایتان غرغر می‌کند یا جملاتی را می‌سازد که احتمالاً فقط برای شما معنی دارد، آنها فقط در حال تمرین زبان هستند.

چرا آموزش زبان باید از کودکی شروع شود؟

همه این ضرب‌المثل را شنیده‌اند که “مغز کودکان مانند اسفنج است” و این یک واقعیت شناخته شده است که هر چه جوان‌تر باشید، یادگیری آسان‌تر است. کودکان می‌توانند بسیار سریعتر از بزرگسالان یا نوجوانان یاد بگیرند و این امر به ویژه در مورد یادگیری زبان صادق است.

به عنوان مثال، مطالعه‌ای که توسط دانشگاه هاروارد در مورد رشد مهارت‌های ذهنی کودکان انجام شد نشان داد که هر چه کودک کوچکتر شروع به یادگیری یک زبان جدید کند، بهتر است.

این مطالعه نشان داد که کودکان 0 تا 3 ساله عمدتاً از طریق شنیدن صداها یاد می‌گیرند و «در این مرحله از رشد، کودکان به سرعت در حال گسترش مهارت‌های زبانی خود هستند… [و بنابراین] دوزبانگی با [مهارت‌های ذهنی] بهتر مرتبط است».

کودکان کمتر از 2.5 تا 3 سال به دلیل بی‌توجه به سختی در کلاس شرکت می‌کنند. علاوه بر این، اگر در خانواده‌ای دو زبانه زندگی می‌کنند، خیلی عالی است. ماریا رودریکز – صاحب Bilingual Child Corner، می‌گوید:

با توجه به تجربه شخصی من در تربیت پسر دوزبانه و کمک حرفه‌ای به سایر خانواده‌ها، فکر می‌کنم که یادگیری دو زبان از بدو تولد مزایای زیر را برای کودکان 0 تا 3 ساله دارد:

1) کودکان تمرکز و توجه خود را بیشتر می‌کنند. این پیشرفت عمدتاً با ایجاد یک روال آموزش زبان روزانه در خانه باعث می‌شود که از همان ابتدا تقویت شود. برای این کار می‌توانید کتاب بخوانید و آهنگ پخش کنید. استفاده از زبان بدن را فراموش نکنید.

2) قرار گرفتن در معرض زبان در یک برنامه روزمره باعث می‌شود بچه‌های کوچک هر روز کلمات جدیدی را یاد بگیرند. نگران نباشید زمان می‌برد تا جذب شوند. با این حال، کودکان به کلمات گوش می‌دهند و روزی که انتظارش را ندارید، شما را شگفت‌زده می‌کنند.

3) کودکان می‌توانند به راحتی با موقعیت‌های مختلف سازگار شوند. آن‌ها بسته به نیاز می‌توانند یکی از دو زبان را استفاده کنند. آن‌ها ممکن است با پدرشان به زبان فارسی صحبت کنند و اگر نیاز به صحبت با فرد انگلیسی زبان داشته باشند بلافاصله به انگلیسی زبان خود را تغییر می‌دهند.

اجازه بدهید از تجربیات معلمان زبان استفاده کنیم. جمال، زبان فرانسوی، اسپانیایی، انگلیسی و ایتالیایی با 10 سال سابقه تدریس است، با آموزش زبان کودکان در سنین کم موافق است و می‌گوید:

“هر چه زودتر بهتر. کلاس‌های آنلاین من از 6 ماهگی شروع می‌شود، اما نوزادان کوچکتر از آن شروع به شنیدن صداها، دیدن اعمال می‌کنند و بعداً شروع به مشارکت در کلاس می‌کنند.

آموزش زبان کودکان برای افزایش مهارت حافظه آن‌ها فوق العاده است. کودک 3 ساله من از چند هفته قبل درحال یادگیری زبان‌های فرانسوی، اسپانیایی و انگلیسی با آهنگ است و قطعا در مهارت‌های گفتاری و زبانی و همچنین اعتماد به نفس او به او کمک می‌کند.”

برای کودکان 3-6 ساله، فرآیند یادگیری پیچیده‌تر می‌شود، زیرا شروع به درگیر کردن حواس خود می‌کند. مثلا چه چیزی را می‌بینند و چه چیزی را لمس می‌کنند. بنابراین از طریق استفاده از اشیاء و بازی، کودکان در این گروه سنی می‌توانند شروع به بازتولید کلمات کلیدی از زبانی کنند که در حال یادگیری هستند.

کودکان دوزبانه مهارت‌های ارتباطی را بهتر توسعه می‌دهند

بررسی زبان و ذهن کودکان برای آموزش زبان

واضح است که اگر هدف شما این است که فرزندتان زبان دوم را بیاموزد، بهتر است فرزندتان به جای تمرکز بر مسلط بودن، دو زبانه باشد. اگر مغز کودک شما هر دو ساختار زبان را همزمان یاد بگیرد، صحبت کردن به دو زبان برای او بسیار راحت‌تر خواهد بود.

بیایید نگاهی به برخی از تغییرات رشد مغزی در نوزادان و کودکان هنگام فراگیری زبان نگاهی بیاندازیم. این اطلاعات می‌تواند به ما در تصمیم‌گیری آگاهانه در مورد جهت‌گیری یادگیری کمک کند.

ماه اول – نوزادان تازه متولد شده اتصالات سیناپسی جدیدی را با سرعت تا سه میلیارد در ثانیه ایجاد می‌کنند (کوتولاک، 1996). هر چیزی که نوزاد می‌شنود، می‌بیند، احساس می‌کند، می‌چشد و لمس می‌کند توسط مغز جذب می‌شود.

یک تا شش ماهگی – در این دورۀ زمانی، نوزادان قادر به تولید صداهایی هستند که در تمام زبان‌های دنیا استفاده می‌شود. با این حال، کودک یاد می‌گیرد که فقط با استفاده از صداها و کلمات موجود در محیط خود صحبت کند.

10 سالگی – حدود نیمی از اتصالات سیناپسی در یک کودک معمولی از بین رفته است. یک فرد بالغ به طور متوسط ​​تقریباً پانصد تریلیون اتصال دارد، و این تعداد به یک وضعیت پایدار می‌رسد.

12 سالگی – تقریباً قبل از این سن، مغز اسفنجی برای زبان بوده است یعنی هرچه که می‌شنید مانند اسفنج جذب می‌کرد. در این دوره است که پایه‌های تفکر، زبان، بینش، نگرش‌ها، استعدادها و ویژگی‌های دیگر پی‌ریزی می‌شود. پس از این مرحله از توسعه، معماری اساسی در مغز برای زبان کامل شده است.

مزیتی که کودکان خردسال در آن برتری دارند، یادگیری ضمنی است.


تعداد نظرات (0)


در پاسخ به نظر : x
نظر شما با موفقیت ثبت گردید و پس از تایید نمایش داده خواهد شد. با تشکر.